Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Барбейдос

Имоти за продажба в Барбадос

Барбадос е източен карибски остров и независима държава от Британската общност. Столицата на Бриджтаун е морско пристанище със сгради от колониалната епоха, където има и синагога Nidhe Israel, основана през 1654 г. На острова има и типични плантационни къщи от седемнадесети век.

Перспективите за растеж на пазара през следващите 12 месеца са далеч и са минимални през 2018 година.

Две неща, които трябва да се вземат под внимание, са стойността на британския паунд спрямо щатския долар и местния икономически растеж, който е доста под 2%.

По-рано този месец управителят на централната банка Клевистън Хейнс представи по-неблагоприятен доклад за първото тримесечие на тази година, отбелязвайки, че икономиката е спаднала с 0,7%, очаквайки ръст от -0, 25% и 0,25% тази година.

С малко вероятния растеж през 2018 г. и превишаването на излишъка, цената е от основно значение за новия пазар. Тези продавачи с имоти за продажба в Барбадос, които седят на пазара за дълъг период от време, биха били от полза за отбелязване на цените на пазара или за удобство в дългосрочен план.

Миналата година се наблюдава спад от 0,1% в обема на продажбите на недвижими имоти за продажба на имоти в Барбадос, в резултат на което Барбадос регистрира най-ниския си обем на продажби за 25 години.

Според данните 50% от продадените имоти са регистрирани на пазара в продължение на 12 месеца или по-малко, 72% за 24 месеца или по-малко и около 90% за 36 месеца или по-малко. Това е очевидно при разглеждане на впечатляващия обем инвентар на имотите за продажба в Барбадос, който е останал на пазара повече от пет години, а в някои случаи и за 10 или повече години.

С голямото количество запаси на пазара, може би е дошло време за продавачите да се обединят, за да приемат, че старият пазар е изчезнал и че новият пазар е тук, за да остане поне в обозримото бъдеще.

Пазарът на недвижими имоти в Барбадос остава слаб, въпреки подобрените икономически условия и регистрирането на туристи. Цените на жилищните имоти за продажба в Барбадос, особено на пазара на висок клас, все още са около 29% под максималните нива, наблюдавани преди световната криза. Сделките са на исторически ниски нива.

В известния Западен бряг, който обслужва предимно свръхбогатите чужденци, цените на етажната собственост на първа линия са се увеличили с 5% през 2018 г. в сравнение с година по-рано. Тази цифра обаче може да бъде подвеждаща предвид изключително ниския обем на продажбите през годината.

Обикновено не съществуват ограничения за чуждестранната собственост в Барбадос, с изключение на една формалност: нерезиденти трябва да получат разрешение от Централната банка на Барбадос, ако желаят да придобият имот за продажба в Барбадос. Това е проформа, но не го правете ще анулира покупката ви.

Пазарът на недвижими имоти е силно зависим от чуждестранните купувачи.

Барбадос привлича много купувачи на чужди домове. Имотите на Св. Джеймс и Св. Петър са оценени от британски купувачи, докато имотите в енорийската църква Христос Южно крайбрежие привличат американци и канадци.

  •  
    Преместване в Барбадос. Емигранти и живеят в Барбадос

      С това красиво слънце и сегашните летни дни решихме да се опитаме да намерим уникална нация, способна да даде на нашите читатели една мечта, 365 дни в годината. Днес всъщност ние се преместихме в района на малките Антили, дестинация на много млади хора, но също така и на пенсионери, които искат ...

Карта, движение на цените и статистики

Свързани Недвижими имоти

Cod. 6582

За продажба Вила, Барбейдос, St James, St James, Sunset Crest

2,619,682.76BGN
За продажба
Вила

1200 m²
Тази тристайна вила е модернизирана и реновирана през 2008 г. на висок стандарт и е готова да бъде заета. Главната спалня е климатизирана и разполага ...
Карта, движение на цените и статистики
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB