За продажба Вила, St James, St James, Барбейдос, Sunset Crest

За продажба - Cod. 6582

  • Типология: Вила
  • Област: 1200 m²
  • Номер на стая: 9
  • Етаж: 1

Тази тристайна вила е модернизирана и реновирана през 2008 г. на висок стандарт и е готова да бъде заета. Главната спалня е климатизирана и разполага с вентилатор на тавана, баня с душ и френски врати към самостоятелен вътрешен двор. Другите две спални са климатизирани с таванни вентилатори и споделят втората душ кабина. Кухнята е с големи размери и е напълно оборудвана, както и пералното помещение, с пералня и сушилня. Има две жилищни зони, едната водеща към другата, които са просторни и отворени през френски врати към голяма дървена покрита палуба. Площта на парцела е малко над 10 000 квадратни метра, което дава възможност за градина с големи размери, която е затворена и осигурява достатъчно място за плувен басейн при желание. Този имот се продава обзаведен.
Вилата е разположена в Sunset Crest, която е добре развита вила и етажна собственост, която разполага с всички необходими удобства. Този комплекс е от другата страна на улицата от плажа и красивото Карибско море, където можете да се възползвате от водни ски, гмуркане с шнорхел, ветроходство и сърф. Районът може да се похвали с много барове, бистра и изискани ресторанти заедно с банки, супермаркет, 24-часова медицинска клиника, безмитно пазаруване и зеленчукови щандове.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB